top of page
שאלות ותשובות
-
מהי בעצם משטחית?משטחית היא מגן השולחן הכי מקצועי שניתן היום למצוא בשוק. המשטחית בעובי המושלם של 1,000 מיקרון (1 מ"מ, זהה ל- 11 דפי A4 צמודים) מה שמקנה לה את היכולת להיות חצי קשיחה-חצי גמישה. לצורך ההמחשה, במידה ונשים מפה רגילה על שולחן ובהנחה ויש שוליים למפה, הרי שהשוליים "יפלו" - משטחית מספיק עבה בכדי שהשוליים יישארו "עומדים". המשטחית שקופה לחלוטין ומאפשרת לכם לשמור על המראה הויזואלי של הרהיט שלכם. מתנקה בקלות על ידי סמרטוט לח או מגבון ומיועדת לשימוש לשנים ארוכות. המטרה של המשטחית - להגן על הריהוט מפני שריטות, מכות ולכלוך.
-
איך אדע איזו משטחית להזמין?המשטחית נחתכת עבורכם בהתאמה אישית על פי המידות של הרהיט שלכם. לדוגמא, אם פינת האוכל שלכם היא במידות של 200X225 ס"מ, אלו המידות שעליכם לציין בהזמנה ובבית המלאכה ייצרכו עבורכם את המשטחית המושלמת במידות הללו.
-
קיבלתי את המשטחית, כיצד מרכיבים אותה על השולחן?המשטחית מגיעה אליכם גלולה. כל שעליכם לעשות זה להניח אותה בקצה השולחן ולפרוש אותה על השולחן.
-
איזה פתרונות יש לשולחנות עגולים?אנו מייצרים גם משטחיות עגולות בקוטר של 30 ס"מ ומעלה. שימו לב שהקוטר המקסימלי הוא 140 ס"מ. במידה והשולחן העגול שלכם בקוטר גדול יותר ניתן לפתור זאת על ידי הצמדת 2 משטחיות מלבניות וחיתוך מסביב עם סכין יפנית.
-
האם יכול להיות שהמשטחית שאקבל תהיה קטנה משהזמנתי?ההפך הוא הנכון. המשטחית נחתכת בשילוב של מכונה ויד אדם בהתאמה מדויקת למדי, תתכן סטייה קלה אך לעולם היא תהיה לטובת הלקוח! אנו מעדיפים שתתמודדו עם אקסטרה משטח אותו ניתן להתאים בקלות למידה המבוקשת עם סכין יפנית וסרגל מאשר עם חוסר. זוהי ההתחייבות שלנו עבורכם – הסטייה מחושבת רק כלפי מעלה 🙂 באשר למשטחית עגולה שימו לב שתתכן סטייה של כס”מ אחד.
-
קראתי שאתם מאפשרים גם לרכוש סכין יפנית. לאיזה צורך ומה מיוחד כל כך בסכין שלכם?ישנם לקוחות שמעדיפים לרכוש משטחית אחת ארוכה ולבצע את החיתוך וההתאמות למספר שולחנות באופן עצמאי. גילוי נאות, כל סכין יפנית תעשה את העבודה היטב. על החיתוך להתבצע עם סכין יפנית בלבד ולא עם מספריים. כל סכין יפנית מתאימה. יחד עם זאת, ההבדל בסכין הייעודית שלנו הוא מגיני ה- pvc שלה המאפשרים היצמדות לפאות השולחן מבלי לפגוע בו והכי חשוב, מבלי לפגוע ביד שלכם. הסכין שלנו היא סכין בטיחות עם להב חבוי, למעשה הסכין מגיעה עם מגינים משני צדי הלהב וכך לא ניתן לפגום בשולחן (תאמינו לנו, גם אם מאוד תתמצאו לא תצליחו לפגוע בשולחן עם הסכין שלנו!).
-
מה ההבדל בין משטחית לבין מפות שקופות אחרות שיש באינטרנט?מרבית האתרים האחרים לרבות אתרי סחר בחו"ל שולחים אליכם יריעה מקופלת. מעבר לכך שככל הנראה מדובר בחומר לא איכותי עם רמת צלילות עכורה, היריעות מגיעות מקופלות וכמעט בלתי אפשרי לשטח אותן על הרהיט. בשל העובי של היריעה, אסור לקפל אותה אלא לגלול בלבד. קיפול לא ישבור את היריעה אך ייצור בועות לא סימטריות ש"יוזילו" את מראה הרהיט. על כן אנו ממליצים לוודא תמיד שהיריעה מגיעה גלולה בלבד ולא מקופלת. בבית המלאכה שלנו מקפידים מאוד על אריזה נכונה, כל משטחית מגיעה גלולה בתוך קרטון עבה ועגול עם סוגרים מפלסטיק קשיח שמאפשרים אחסון לשנים ארוכות שמאפשר לכם להשתמש בו שוב ושוב.
-
יש לי שולחן לא מלבני או עגול, אוכל לחתוך לבד את המשטחית?כן. במצבים כאלו בהם אין לנו דרך לייצר עבורכם מידות מותאמות אישית אנו נצייד אתכם בסכין יפנית מיוחדת שמגנה על הריהוט שלכם בעת החיתוך. את החיתוך הלקוח יבצע ממש על הרהיט לקבלת תוצאה מושלמת. שימו לב: אין לחתוך את המשטחית עם מספריים או עם כל כלי אחר למעט סכין יפנית. שימוש במספריים או בסכין רגילה יביא למראה לא אחיד ולא מקצועי.
-
היכן בית המלאכה נמצא?בית המלאכה של משטחית נמצא בקיבוץ כפר גלעדי בגליל העליון.
-
האם אוכל להניח כלי חם על המשטחית?יש להימנע מלהניח על גבי המשטחית סיר רותח לזמן ממושך בטמפרטורה העולה על 70 מעלות. כמובן שאין בעיה להניח על המשטחית צלחת עם אוכל חם :)
-
באיזה צבעים המשטחית מגיעה?המשטחית אינה מגיעה בצבעים. המשטחית שקופה לחלוטין.
-
איך לאחסן נכון את המשטחית כאשר איני משתמש בה?לעתים אנו רוצים לפתוח את השולחן ולהשתמש בו ללא המשטחית ועד לסיבה של מעבר דירה. חשוב שנאחסן נכון את המשטחית. עם הגעת המשטחית אליכם היא נמצאת בתוך גליל קרטון קשיח, מיוחד ועמיד. פעולה ראשונה - כבר בעת קבלת המשטחית, אנא שמרו את הגליל ואת הפקקים שבצדדיו. פעולה שניה - אנא זכרו, בעת האחסון, תחילה, יש לנקות את המשטחית היטב. פעולה שלישית - יש לגלול את המשטחית ולהכניס אותה לתוך גליל הקרטון. פעולה רביעית - לאחסן במקום מוצל.
bottom of page